Local

Gran Gala Il Padrino

Printează

Restaurant, bar, motel Gran Galla IL Padrino se afla in Baia Mare pe strada Victoriei 114 in cartierul Sasar

Cu o arhitectura in stil clasic Gran Gala Il Padrino are scari interioare, loja, scena, separeuri care amintesc de vechile teatre si cinematografe din perioada interbelica.

Intrega constructie a fost restaurata si modermizata incepand din temelii astfel incat locatia sa corespunda noilor standard de confort.

Restaurant, bar, motel Gran Galla IL PADRINO este cunoscut pentru zona linistita in care este amplasat. Stim ca ne vizitati datorita facilitatilor moderne si serviciile de calitate pe care le ofera.

Restaurantul este perfect pentru evenimente de amploare, cocktail-uri, petreceri de firma si evenimente de familie, nunti, botezuri, aniversari preparate culinare traditionale romanesti si internationale

Oferim cazare in 10 camere confortabile.
Restaurant cu o capacitate de 200 de locuri in salonul principal este dedicat organizarii de evenimente.
Barul are o capacitate de 20 locuri.
Separeu capacitate 28 de locuri.
Sala de conferinta capacitatea maxima de 49 de locuri.

Pe timp de vara va asteptam pe terasa primitoare.
Parcare proprie pentru clienti

Cladirea ofera posibilitatea organizarii de spectacole, prezentari de moda, concerte, evenimente de acest gen avand facilitate precum loja, cabine de machiaj, scena si luminii.

Pentru a citi o recenzie despre pizza, dati click aici

Sala noastra se deosebeste de concurenta prin faptul ca ofera toate serviciile de care este nevoie pentru o nunta: amenajarea si decorarea salii, sonorizare, foto, filmare, artificii, inchiriere limuzina, staroste, cazare, parcare etc.

Plata cu cardul: Da

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 10:00 am - 11:00 pm
  • Adresă Strada Victoriei nr. 114

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>