Incep 2020 cu un review la pizza Il Padrino. Probabil e si unul dintre cele mai comandate preparate din Baia Mare. Poate au cei de la food panda statistici cu ce mancare se comanda cel mai des. Azi o sa va zic de una dintre pizzele vegetariene de la Il Padrino. Cea cu dovlecel si vinete. Numele ei in meniu este simplu Vegetariana.

Initial am vrut sa comand de la Gran Gala Il Padrino, dar Google mi-a afisat primul rezultat Il Padrino. Am sunat fara sa ma uit exact ce locatie mi-a returnat cautarea si am comandat. Fiindca eram aproape de Gran Gala, am mers rapid sa o ridic, dar ce sa vezi… Ei nu aveau nici o comanda de pizza in acel moment. Atunci am verificat numarul de telefon si am realizat greseala. Am salutat frumos si am mers pe strada Scolii, la Il Padrino. Acolo pizza ma astepta aburinda, gata sa o iau la pachet.

Au pus legume din belsug, asa ca gustul a fost intens de legume la cuptor. A fost fix cum m-am asteptat sa fie. Ca o observatie, pizza de la Il Padrino este facuta in cuptor electric, iar cea de la Gran Gala este pe vatra (cuptor cu lemne). Dupa „experti”, pizza pe vatra este mai buna, dar eu nu am simtit vreo diferenta notabila.

Este o pizza fresh, dupa care te simti plin de energie

O recomand pentru orice imprejurare. Daca vreti sa comandati de la Il Padrino, gasiti mai multe detalii pe pagina lor de pe Restaurante-BaiaMare.ro.

Pentru cei care au ales sa fie vegetarieni, pizzeria are mai multe variante fara carne. Le insir aici pe toate pe care le-am vazut eu in meniu: Margherita, Sud, Funghi porcini sau Quatro formaggi. Sud are doar sos de rosii, mozzarella vinete si parmezan. Funghi porcini sunt cu sos de rosii, mozzarella si hribi. Restul sunt destul de cunoscute.

Numai bine.

Distribuie