Oferte de revelion 2020 in Baia Mare, dupa un an plin de evenimente

Revelionul 2019 – 2020 ne bate la usa, asa ca va prezentam aici oferte de Anul Nou. Este o noapte unica, pe care trebuie sa o petrecem cum se cuvine. Este ultima distractie din 2019 si prima din 2020. Trecerea in deceniul trei al secolului 21 este un motiv bun de a sarbatori si fie ca anul ce vine sa fie mai bun.

Se zice ca asa cum petreci noaptea dintre ani, asa iti va merge tot anul care vine. Daca este adevarat, atunci mancati cu masura, beti sucuri naturale si culcati-va devreme. Sau daca vreti ca in anul 2020 sa o tineti tot intr-o distractie si veselie, faceti ce alegem si noi. Si anume, vom chefui toata noaptea alaturi de rude si de cei mai buni prieteni! Mai ramane un singur lucru de ales si anume sa alegeti un restaurant dupa placul vostru.

Salile de evenimente din Baia Mare se intrec in oferte de revelion 2020 care mai de care mai spectaculoase.MAncarea sigur va fi aleasa, oriunde ati alege sa mergeti, iar bautura este open bar la majoritatea localurilor. Am observat ca sampania, un preparat cu peste si tortul sunt cateva din surprizele „obligatorii” ce imbogatesc meniul unei seri atat de speciale. Mai includeti un foc de artificii daca vreti sa fiti cu adevarat impresionati de momentul trecerii in Noul An. Totodata, unele restaurante organizeaza tombole cu premii sau alte surprize pe care nu ni le-au dezvaluit.

Noi am inceput sa postam oferte de revelion de la Restaurante din Baia Mare si din zona. De aceea, voi aveti mai multe variante din care sa alegeti unde sa petreceti noaptea dintre ani.

Vedeti aici oferte pentru Revelion Baia Mare 2019 – 2020. Noi va uram de pe acum La Multi Ani cu sanatate, bucurie si impliniri in familie, cariera si in orice alt domeniu vreti voi!

Distribuie