Sa va zic despre pizza la Gran Gala Il Padrino

Am fost azi cu un bun prieten la pizza la Gran Gala Il Padrino. Eu, obisnuit sa merg in Centru Vechi, am acceptat rapid intalnirea de pe strada Victoriei. Stiu ca pizzerii de la Il Padrino si Gran Gala Il Padrino sunt printre cei mai buni din Baia Mare. De cum am intrat in restaurant, ne-a intampinat o soba in care flacarile dansau jucause. Ne-am asezat la o masa langa soba si deja atmosfera era perfecta pentru o masa delicioasa.

Am ales o „Pizza Romana”, deoarece mie imi place fileul de anshoa si caperele. Pizza aceasta le avea pe amandoua. Un sos de rosii a intregit gustul specific italian. La sosul de rosii, vreau sa fac o remarca legata de cantitatea lui. De obicei el este adus intr-o farfurioara, dar aici va este adus intr-un pahar de-a dreptul. Am terminat pizza si inca ramasese un sfert din sos, chiar daca nu am economisit deloc din el.

Pizza a fost foarte buna si mai mare decat am crezut.

Fileul de anshoa a fost suficient cat sa ii simt gustul la fiecare imbucatura. Caperele au fost proaspete si zemoase. Pentru 19 lei, mi se pare o experienta mai buna ca la alte restaurante cu pretentii si preturi mai mari. Iar servirea este asa rapida, ca nici nu iti dai seama cand mancarea aburinda iti bucura simturile.

Bineinteles ca iar mi-am amintit prea tarziu sa fac poza pentru aceasta recenzie. Dar este foarte usor sa va imaginati cum arata intreaga. O sa merg sa incerc si pastele, pentru ca deja sunt cam multe recenzii ale inventiei italienesti. In concluzie, pizza a fost bine facuta, ambianta calduroasa la propriu, servirea jos palaria si pretul potrivit pentru orasul Baia Mare.

Daca nu ati mai fost la acest restaurant, va las un link aici sa vedeti mai multe detalii despre el.

Distribuie