Quesadillas de la Mamasita e o lipie umpluta cu bunatati

Am fost la Mamasita din Baia Mare, ca sa mai gust si alta mancare. Dupa chili cheese fries a urmat sa vad ce mai este si quesadillas. Am mai auzit numele, dar nu stiam exact ce preparat este. Pe scurt, este o lipie umpluta cu carne de pui, cascaval proaspat, un mix de legume aromate si porumb. Julian, un tip foarte deschis cu clientii, prepara quesadillas dupa lunga sa experienta din Statele Unite si reteta de acolo. Eu am luat doua, dar intr-una am vrut ceva diferit de porumb, asa ca mi-a pus niste fasole neagra, minunata.

Quesadillas este tinuta o vreme pe plita incinsa, unde carnea de pui, cascavalul, mixul de legume si porumbul se imprietenesc. Cand e gata, vine taiata in 2, pentru a fi mancata mai usor.
Cascavalul se intinde, iar aroma legumelor ii da un gust foarte bun. Am mancat-o cu pofta si chiar m-am saturat cu o portie. Pretul este de 18 lei si poate fi o varianta rapida si gustoasa la meniul zilei. Totodata, o puteti savura la o iesire cu prietenii.

In curand veti putea gasi la Mamasita si o bere specifica mexicana, ca experienta de peste ocean sa fie completa. Va recomand sa incercati o quesadillas, fiindca este o alternativa potrivita la pizza sau burgeri.

Distribuie