Chili cheese fries pe romaneste inseamna cartofi cu branza si carne cu ardei chili

Am fost la Mamasita Mexican Grill si am mâncat chili cheese fries. De fapt am mâncat o parte din porție, deoarece este destul de mare. Preparatul conține 700g de cartofi naturali cu branza cedar topita si chili con carne. Chili con carne e un amestec puțin picant de carne de vită, ardei chili, roși și fasole. La doar 14 lei, mi se pare un preț foarte bun pentru o mâncare așa completă.

Restaurantul arata bine, simplu și practic. Am stat câteva minute în care am citit ultimele știri pe telefon, dar nu a venit nimeni să îmi ia comanda. Am mers la bar și am aflat că se iau comenzile acolo. Ar putea să pună un mesaj prin care să îi informeze pe clienți să meargă la bar să comande. Ar evita confuzia că de ce nu vine chelnerița la masă.

Mâncarea mi-a fost adusă apoi la masă, într-o tavă frumoasă, rotundă. Pe ea era o farfurie de carton și pe aceasta eru puși cei 700g de chili cheese fries. Pe masă erau și două sosuri în sticluțe mici. Cel roșu era destul de picant pentru mine. Cel verde era un sos de piper verde care mi-a plăcut mai mult.

Preparatul este reușit, are o aromă plăcută iar gustul este minunat.

Sosul de piper verde, ușor acrișor adaugă un plus de savoare mâncării și chiar te duce cu gândul la mexicani. Am primit ce nu am putut mânca, la pachet, fără costuri suplimentare.

Până ajung în Mexic să văd dacă mâncarea lor este exact ca la Mamasita Mexican American Grill, mă încred în restaurantul băimărean. Părerea mea e că ar trebui să pună și muzică mexicană prin playlist. Așa, clienții ar experimenta mâncarea într-o ambianță și mai aproape de Mexic. Dați clic aici pentru a intra pe pagina Mamasita Mexican American Grill și pentru a vedea date de contact, locație, galerie foto.

Distribuie