Terase din Baia Mare unde puteți urmări meciurile de la Cupa Mondială de Fotbal 2018

Deoarece azi începe Cupa Mondială, vom face lista de localuri unde puteți viziona meciurile.
Dacă mai sunt restaurante sau baruri care vor să își listeze terasa și să își prezinte ofertele pentru „Campionatul Mondial de Fotbal”, le rugăm să ne contacteze la telefon 0751-066.234.

Băimărenii care au deja o terasă preferată și ar vrea să știe ce promoții sunt la aceasta, pot să scrie în comentarii. Astfel putem desemna cea mai bună terasă din Baia Mare, de urmărit meciurile de fotbal ale Cupei Mondiale din 2018.

Acum, câteva cuvinte despre Campionatul Mondial de Fotbal, competiție care se desfășoară din 4 în 4 ani. Anul acesta este ediția cu numărul 21, deoarece a început în 1930, dar în 1942 și 1946 nu s-a organizat din cauza celui de-al doilea război mondial.

Unde are loc anul acesta Cupă Mondială

Rusia este țara în care se vor desfășura meciurile. E vorba de 11 orașe și 12 stadioane în care cele 32 de țări participante își vor disputa supremația.

Cine cu cine joacă

Deoarece este organizatoarea evenimentului, echipa Rusiei s-a calificat automat în competiția sportivă. Din păcate, România nu va lua parte la acest turneu, ultima ei participare la Cupa Mondială fiind în 1998. România a pierdut calificarea în fața echipei din Muntenegru. Alte nume importante care nu s-au calificat sunt Italia, aceasta pierzând în fața Suediei și Statele Unite ale Americii, care au pierdut în fața Trinidad & Tobago. Împărțeala jocurilor este destul de simplă:
Sunt 8 grupe a câte 4 echipe. Se joacă fiecare cu fiecare și se califică primele 2 din fiecare grupă. Cele 16 echipe rămase vor juca în optimi (8 meciuri), apoi sferturi (4 meciuri), semifinale (2 meciuri) și finale. Finala mică este pentru locurile 3-4 și finala mare pentru a decide câștigătoarea trofeului.

Distribuie