Sambata am fost la o seara de paste la Bro Restaurant

Pentru cine nu stie, Bro Restaurant organizeaza periodic seri tematice iar sambata trecuta a fost seara de paste. Daca va intrebati unde este situat, mergeti pe Cosbuc si intrati in parcarea din spate a sediului Electrica. Il veti vedea imediat, deoarece restaurantul este fix in fata parcarii.

Fiind un restaurant mic m-am asteptat la o atmosfera ca acasa. Si chiar asa a si fost. Copiii au alergat nestingheriti dintr-un capat in celalalt. Nimeni nu s-a stresat, toata lumea a fost foarte prietenoasa si atenta. Muzica era la volumul potrivit, astfel ca nu deranja deloc. Cu toate ca am fost 10 persoane, masa mare din restaurant, cu un blat rustic ne-a gazduit lejer pe toti.

Am putut alege intre lasagna si paste quattro formaggi la felul principal

Seara a inceput cu un aperitiv de mozzarella, prosciutto pe un pat de salata cu dressing. La felul principal eu am ales lasagna si a fost bine facuta, gustoasa si suficienta pentru a ma satura. Pastele quattro formaggi au fost si mai multe decat lasagna, iar acestea aveau suficient sos ca sa nu fie discutii.

Pe langa mancare, am primit fiecare un pahar de prosecco. Vinul prosecco este un vin italian produs din struguri Glera sau prosecco. Este un vin spumant, alb, sec sau extra sec, aromat si potrivit pentru paste.

prosecco la Bro Restaurant Baia Mare

Am mai comandat o apa la 750ml si un nectar. Totul a fost 83 de lei. Deoarece este ceva mai special si nu iesim zilnic astfel in oras, consider ca este un pret acceptabil. Bro Restaurant ne-a facut sa petrecem o seara placuta cu prieteni, mancare si bautura buna. Va recomand sa urmariti cand au seri tematice si sa mergeti, deoarece atmosfera este excelenta. Locatia destinsa si mancarea excelent gatita va vor relaxa si binedispune.

Distribuie