Local

Restaurant Family

Printează

Restaurant Family iti ureaza bun venit in familie!

Restaurant Family din Baia Mare va promite un loc unde mâncarea este ca acasa. Aici va veti simți ca intr-o mare familie, cu mic, cu mare! La noi, GUSTURILE se DISCUTA! Vă așteptăm cu drag.

Daca veniti impreuna cu cei mici, la noi au un loc de joaca numai al lor, plin de jucarii distractive si educative.
Servim un meniu adecvat copiilor, astfel ca toti sa se bucure de o mancare sanatoasa si gustoasa.

Meniul zilei este la pretul de 14-15 lei, in functie de preparatele pe care vi le alegeti. Meniul pentru copii este special gandit pentru cei mici si este la pretul de 10 lei.

Prin serviciul de livrare la domiciliu sau la birou, ne asiguram ca mancarea ajunge la voi proaspata si aburinda. Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 50 ron.

La Restaurant Family din Baia Mare puteti savura o cafea de calitate in orice moment cand aveti nevoie de o pauza. Locatia noastra este primitoare si relaxanta, iar aceasta, in combinatie cu o cafea aromata vă va insenineaza ziua.

Oferta noastra cuprinde si platouri cu care va veti impresiona invitatii. Asteptam comenzile voastre pentru platouri cu aperitive de cea mai buna calitate.

Plata cu cardul: Da

Descriere ofertă

Ofertă specială pentru copii: meniul zilei, doar 10 lei Diferite platouri pentru evenimente.

Imagine ofertă

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
8:00 am - 4:00 pm 8:00 am - 4:00 pm 8:00 am - 4:00 pm 8:00 am - 4:00 pm 8:00 am - 4:00 pm deschis doar pentru evenimente private deschis doar pentru evenimente private
  • Adresă Strada Gheorghe Bilascu nr 17

Restaurant botez Family

Baia Mare, Str. Gheorghe Bilascu nr. 17

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>