Local

Restaurant Europa

Printează

Hotel Europa vă stă la dispoziție, într-o ambianță elegantă, cu personal calificat care vorbeste fluent limbile engleză și germană.

Salonul Restaurant Europa vă aşteaptă în fiecare zi a săptămânii cu o mare diversitate de mâncăruri. Puteți alege preparate la tavă, grătare, frigărui, ciorbe, toate acestea într-un design interior stilat şi elegant. Este locul perfect pentru o întâlnire de afaceri, pentru a lua masa cu iubita, pentru a sărbători un eveniment sau pentru o seară în oraş cu prietenii.

Restaurant Europa face parte din Hotelul Europa, care are o categorie 3 stele. Hotelul are o capacitate de 80 locuri în 38 de camere (single, double, triple, matrimoniale) și apartament, dispuse pe 3 etaje.

Hotel Europa vă pune la dispoziție și o sală de conferință cu o capacitate de până la 40 locuri, dotată la nivelul celor mai exigente cerinte:
video-proiector
flipchart
instalație de sonorizare/ microfoane,
oferind astfel condiții optime pentru organizarea de ședințe, seminarii, traininguri, prezentări, precum și interviuri de angajare.
TEL.REZERVARI HOTEL & EVENIMENTE 0752161882 sau 0744636828

Plata cu cardul: Da

  • Adresă Strada Pășunii nr. 1A

Sala de nunta Europa

Strada Pășunii nr. 1A

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>