Local

Restaurant Eurohotel

Printează

Restaurant Eurohotel este situat in imediata apropiere a centrului nou al orasului Baia Mare

Adresa exacta este Bd. Bucuresti nr. 23.

Renovat in 2005 „Eurohotel” este un hotel confortabil, in care va veti simti intotdeauna bine, fiind serviti de un personal de exceptie si la care veti reveni mereu cu placere.

Restaurantul hotelului este amenajat pe doua nivele si are o capacitate de 270 de locuri. Scara interioara desavarseste designul deosebit al interiorului, dominand centrul salii. Restaurantul ofera un sortiment bogat de mancaruri traditionale si internationale, bauturi alese si deserturi preparate de maestrii bucatari.

Toate camerele au dotari conform standardelor internationale, caracterizandu-se prin elemente de simplitate, functionalitate si eleganta.

Salonul Rosu, cum este denumit salonul de conferinte al hotelului, cu o capacitate de 150 de locuri, dotat cu aer conditionat si echipament multimedia de ultima generatie, face ca acest salon sa fie in topul cerintelor organizatorilor de conferinte si seminarii de mare anvergura.

Oferta speciala a hotelului este centrul SPA cu piscina interioara

Dupa relaxarea de la SPA, puteti sa va tonifiati musculatura la sala de fitness. Ca pachetul de servicii sa fie complet, Eurohotel dispune si de salon de frumusete si sauna.

Toate acestea impreuna, fac pentru clientii nostrii ca jocul sa devina distractie, destinderea sa devina placere si ingrijirea sa devina sanatate.

Plata cu cardul: Da

Descriere ofertă

01.11.2018 - HALLOWEEN PARTY CU SURPRIZE ! Finalul de an aduce cu el sarbatori ce ne ofera prilej de bucurie si cadouri pentru cei dragi. Eurohotel va invita sa petreceti aceste evenimente din viata dvs. cu petrecere si voie buna.

Imagine ofertă

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
7:00 am - 11:00 pm 7:00 am - 11:00 pm 7:00 am - 11:00 pm 7:00 am - 11:00 pm 7:00 am - 11:00 pm 7:00 am - 11:00 pm 7:00 am - 11:00 pm
  • Adresă Bd. Bucuresti nr. 23

Sala de evenimente Eurohotel

Baia Mare, Bd. Bucuresti nr. 23

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>