Am fost zilele trecute la GHR unde am mancat meniul zilei la Restaurant Ghitta.

Locatia se afla la iesirea din Baia Mare spre Cluj, langa sala de evenimente GHR. Vedeti indicatii stradale aici Deoarece am ajuns pe la amiaza, am decis sa vad cum este meniul zilei. Pe tablita ce afisa preparatele ce erau incluse in meniul zilei la Restaurant Ghitta era trecut „Guiaș taranesc” si „Papricas de pui cu mamăliguță si salata de castraveti murati” la felul principal. Pretul de 11.7 lei m-a socat si am vrut sa vad daca o sa imi placa mancarea si mai ales, daca o sa ma satur.

Mancarea arata foarte bine, este gatita proaspat si mi-a fost adusa fierbinte, numai buna. Guiasul aromat, cu carne pe saturate a deschis meniul. Felul doi a fost si mai bun. Papricasul avea multe ciuperci taiate felii, ceea ce a imbunatatit gustul preparatului. Per total am fost foarte multumit de meniul zilei de la Restaurant GHR. Chiar daca este mai departe de unele localuri din Baia Mare care ofera si ele meniul zilei, eu cred ca daca sunteti cel putin 2 persoane, deja este rentabil sa mergeti sa mancati aici.

Atmosfera este placuta pentru a servi pranzul, puteti urmari si stirile la televizorul din sala. Sistemul de comanda este autoservire, deci este instant. Plata cash sau card. La sfarsit, mi-am debarasat masa, ca asa este frumos, am salutat si am plecat.

Distribuie