De fiecare dată când merg la pranz la Clubul Campionilor din Baia Mare, știu că o sa mănânc ceva delicios

Masa de pranz la Clubul Campionilor este cea care face diferența între o zi obișnuită și o zi excelentă. Meniul zilei la acest restaurant este alcătuit din preparate pe care le gasești rar la alte restaurante din oras.
Pe lângă mâncarea ce îți bucură papilele gustative, locul atât de liniștit și plăcut sporește plăcerea de a merge la acest restaurant.

Azi am ales supa crema de conopidă cu ou moale și crutoane. La felul al doilea, am comandat crochete de pui în bacon, cu legume și sos rosa. Nu am cuvinte să descriu bunătatea mâncării, dar pun niște poze. Vă las pe voi să treceti pe la restaurant și să vă delectați cu bunătățile pe care ei le servesc.

Din păcate, cum se vede în poză, de foame am pus crutoanele în supa cremă, înainte să fac poza. Îmi recunosc greșeala și o să încerc să mă abțin data viitoare.

supa crema conopida la Clubul Campionilor

Față de anul trecut, azi nu am mai primit acel mic aperitiv dinaintea supei sau a ciorbei. Nici apa nu a fost inclusă în preț. În 2017, apa plată sau minerală era inclusă în cei 20 de lei.

Totusi, de anul trecut s-au scumpit toate, asa ca eu nu am considerat o mare problema ca nu mai sunt acel mic aperitiv și apa incluse în preț.
Pentru a vedea orarul și alte detalii despre restaurant, click aici pentru informații Clubul Campionilor Baia Mare.
Iar dacă doriți, puteți comanda și alte bunătăți la acest local. Click aici pentru a vizualiza informații despre pranz la restaurant Clubul Campionilor
Dacă vreți să citiți și recenzia făcută la restaurantul Clubul Campionilor, în 18 august 2017, o puteți vedea aici: Recenzie restaurant Clubul Campionilor august 2017

Distribuie