Am luat pranzul la Cinquecento, un loc foarte frumos amenajat.

Au un spatiu de joaca mic, dar sigur, unde sunt de obicei 2-3 copii, asa ca puteti sa va lasati copilul / copiii sa se zbenguie in voie acolo.
Terasa e la strada si trec masini des, dar nu e deranjant, deoarece intreaga terasa e mascata de verdeata. Scaunele nu tare le-am remarcat, inseamna ca sunt comode.

Am ajuns si la mancare. Fiind un pranz rapid, dar si o intalnire de lucru, am comandat pizza. Varianta aleasa a fost Quattro Stagioni. Pizza este cu blat subtire, dar o persoana se satura bine cu ea. Dupa cum se vede in poza, a mea este ceva mai „bronzata”, dar a fost buna. Blatul a fost ceva mai crocant. Servirea este rapida si ospatarii sunt atenti la nevoile clientilor, ceea ce este un lucru foarte bun. La intrare era un anunt cu meniul zilei, la 15 lei. Nu am retinut preparatele incluse si le-am cautat la ei pe site sa le mentionez aici, dar sunt afisate doar meniurile ce au fost in ultimele 3 zile, fara ziua de azi. Stim noi o firma care face si administreaza site-uri web si daca cititi acest articol o puteti recomanda mai departe celor care au nevoie.
Se numeste Creative-Station si e o agentie de publicitate din Baia Mare.

Legat de Cinque Cento va mai zic ca pizza quattro stagioni e la 23.5 lei, un pret acceptabil avand in vedere ca mananci la un restaurant. Il recomand la intalnirile de afaceri mai casual sau la o iesire in oras cu familia sau prietenii. Data viitoare imi iau meniul zilei, deoarece sunt sigur ca este bun si acesta. O sa fac o recenzie si la el, data viitoare.

Distribuie