Azi am ales o varianta de pizza vegetariana de la Restaurant The Oak

In ultima vreme am inceput sa mananc tot mai putina carne. De aceea, am ales o varianta de pizza vegetariana de la Restaurant The Oak din Centru Vechi. Ei au in meniu mai multe variante de pizza fara sunca, spek, salam sau alt tip de carne. Astfel ca daca vreti sa mancati vegetarian, aveti din ce alege. Azi am luat o pizza cu cascaval afumat, dovlecel si gorgonzola. Eram curios de aceasta combinatie, chiar daca The Oak are in meniu si pizza vegetariana. Nu m-a atras, deoarece are acel mix de legume clasic, din care de obicei imi fac o salata. Mai au si cu hribi, cu sos genovese si rosii, dar asta cu dovlecel mi-a placut cel mai mult cum suna.

Imi era si foame, asa ca era un risc daca nu era buna. Dar mie mi-a placut deoarece dovlecelul mai dulce si gorgonzola sarata se completau si ii dadeau o savoare aparte. Seamana cu quattro formaggi deoarece are trei tipuri de branza. La sfarsit, un suc de mere vine perfect dupa pizza, asa ca va recomand The Oak pentru o seara linistita si cu mancare buna.

Preturile sunt mai mult decat decente. Pizza a fost 21 de lei iar sucul a fost 5 lei. Nu stiu la cate restaurante mai mananci si bei asa bine cu 26 de lei, dar daca sunt si le stiti, puteti scrie in comentarii.

Distribuie