Azi va spun despre pizza de la restaurantul Lumiere din Centru Vechi

Am iesit la o pizza la pranz, deoarece am vrut sa marcam cu niste prieteni inceperea unei frumoase colaborari de business si restaurant Lumiere ni s-a parut locatia potrivita pentru o pizza buna. De baut, ceva mai deosebit a fost un caffe frappe si un fresh de grapefruit si portocale. In rest, 3 ape, o halba de bere, un cola si o cafea. Legat de mancare, azi o sa scriu despre un singur sortiment de pizza, pe care toata lumea l-a ales: 4 pizza, toate capricciosa.

A fost prima data cand am mancat pizza la Lumiere. Mie imi plac mai mult pastele de la ei. Cele cu scoici sunt minunate, dar despre ele, in alta zi.
Pizza este cu blat crocant, aromata si sosul de rosii de pe ea ii da un gust foarte bun. Pe langa sunca si mozarella, Capricciosa mai contine ciuperci, masline si un ou fiert taiat in 4. Mie mi-a placut, dar ca o observatie, in meniu scrie ca are 640 de grame, ceea ce eu nu cred. Cat timp am mancat, Andrei, copilul meu de 3 ani a dat din nou ture de platou, oprindu-se de mai multe ori sa isi ude picioarele si tricoul in rigola prin care curge apa in Centru Vechi. Am facut o tura si pe la baie sa ne spalam, si eleganta oglinzii l-a impresionat si pe Andrei.
Vitrina de inghetata e pusa strategic la intrare, astfel ca a trebuit sa cumparam si 2 globuri de inghetata, dupa pizza.

Inghetata este foarte buna si aromata, iar sortimentele diverse, potrivite pentru orice impatimit al dulciurilor reci

Am platit 160 de lei pe mancare si 7 pe inghetata. Servirea este prompta, dar ospatarii tind sa se retraga inauntru. Cred ca ar trebui sa stea pe terasa si sa observe eventualele comenzi ulterioare ale clientilor. Ne-am simtit foarte bine la restaurant Lumiere, datorita mancarii bune, a scaunelor confortabile si a servirii rapide. Seara, terasa arata si mai frumos, datorita unor beculete insirate deasupra meselor. Deci, mergeti cu incredere la Lumiere pentru un pranz cu prietenii sau de afaceri, sau pentru o seara speciala.

Distribuie