Restaurant Glory Days este fratele mai mic al Smart Food, dar cu portii la fel de indestulatoare

Deoarece nu am putut iesi in oras de Valentine’s Day, am comandat mancare buna de la restaurant Glory Days. Si bine am facut, ca ne era chiar foame. Am ales sa merg personal sa o ridic, deoarece tocmai ieseam de la birou si faceam doar un mic ocol. Am comandat o portie de paste Carbonara si un burger. In 15 minute au fost gata. Ce m-a surprins a fost faptul ca ajungand acolo, am constatat ca era plin. Cum sa fi fost altfel de Valentines Day 🙂 Dar totusi, 15 minute in conditiile in care restaurantul era plin, mi s-a parut un timp super rapid.

Burger Glory Days Baia Mare

Am platit 43 de lei pentru paste, burger si caserolele de transport. Pretul este decent pentru Baia Mare si cand am ajuns acasa si am vazut portiile, am stiut ca am facut alegerea potrivita. Mancarea este foarte buna si ce mi-a placut a fost ca pastele au avut mult parmezan. Mie imi place mult parmezanul, asa ca le dau un plus pentru asta.
Burgerul a avut 2 sosuri, cel specific, care vine impreuna cu coastele (sosul Rossa) si un sos de barbeque dulce.
Impreuna au dat o savoare aparte burger-ului, care avea cam de toate. Ceapa, salata, carnea potrivit facuta, castraveti, rosii, cascaval si bineinteles cartofi prajiti.

Ma declar multumit de portii si de pret, asa ca va indemn sa mancati la Glory Days atunci cand va este foame.

Distribuie