Am comandat deja de 2 ori la foodpanda si mi-am facut o parere initiala in legatura cu experienta de a comanda mancare prin aplicatia lor.
Lista de restaurante din Baia Mare este destul de cuprinzatoare, asa ca aveti de unde alege. Eu am comandat burgeri, pizza si paste, dar in meniul restaurantelor exista si preparate mai alese. Primele dati am zis sa nu risc si sa comand doar ceea ce stiu ca e bun.
Inca de la inceput, am vazut ca exista unele restaurante care ofera 50% reducere din pretul mancarii iar livrarea este gratuita.
Mi se pare alegerea perfecta pentru zilele in care nu aveti timp sau chef sa gatiti.

Eu am comandat de la Il Padrino doua pizza si o portie de paste si am platit 25 de lei. Acest pret a fost determinat de un voucher pe care l-am primit de la FoodPanda in valoare de 15 lei. Au acum o promotie prin care daca inviti pe cineva sa foloseasca serviciul lor, primesti 15 lei, valabil cam o luna.

Dar sa nu comandati in aceasta perioada, chiar cand va e foame, deoarece livrarea tinde sa dureze mai mult decat estimarile din aplicatie. Comanda mea a venit dupa o ora si zece minute asa ca faceti comanda din timp. Mai bine sa vina ceva mai devreme, decat sa asteptati cu o foame crescanda.

Din cele doua comenzi pe care le-am facut, una a venit rapid iar cealalta a venit cum ziceam dupa vreo ora. Asa ca inca nu pot sa spun daca livrarea este rapida sau nu.

Acum, despre aplicatie, este bine facuta. Iti spune cand au inceput sa prepare comanda ta, unde este mancarea ta in fiecare moment (in curs de preparare, acum e ridicata de livrator, in curs de livrare si ultimul status aproape de tine). In cazul in care livrarea dureaza prea mult, exista si un chat, la care ti se raspunde super rapid. La comanda ce a intarziat, am fost sunat de pe un nr de fix sa ma intrebe daca mi-a fost livrata comanda. La acel moment inca nu era, si si-au cerut scuze pentru intarziere. Dar in vreo 10 minute m-a sunat livratorul sa mi-o predea, asa ca totul s-a terminat cu bine.

Peste cateva ore, am observat un mail de la foodpanda, in care eram anuntat ca a mea comanda fusese anulata. Mai zicea ca daca am platit cu cardul, mi se vor restitui banii. Isi cereau scuze pentru neplaceri si atat. Deci ceva s-a intamplat cu acea comanda, de a intarziat atat.

Per total sunt multumit de felul cum decurg lucrurile la ei, iar preturile pe care le au in acest moment sunt foarte bune. E de inteles, deoarece de-abia au deschis, deci incearca sa atraga clienti.

Distribuie