Am ajuns la Smart Food într-o seară, deoarece tânjeam după o porție de coaste cu cartofi la cuptor și sos rosa.

Cred că toată lumea știe deja că la Smart Food din Baia Mare sunt cele mai bune coaste cu cartofi la cuptor și sos rosa. Dacă nu știați, trebuie neaparat să dați o fugă la restaurant și să vă comandați o porție. Nu știu dacă au mărit porțiile între timp, sau am ajuns eu să mănânc mai puțin, dar mai demult, îmi comandam niste coaste și ca desert un tort cu mere. Așa eram sigur că de-abia mă ridic de pe scaun. De această dată nu am mai avut putere să comand desert. Am mâncat coaste pe săturate și mi-au și rămas de pus la pachet câteva.
Laud acest restaurant, deoarece chiar servește o mâncare bună, și nu există dată în care să mănânc la Smart Food și să plec nesătul.

Atmosfera este prietenoasă, scaunele comode și muzica este bună

Totuși, scaunele masive din lemn cu piele erau și mai relaxante. Probabil că partea feminină avea probleme în a le manevra la mese. În plus, cred că și ocupau mai mult loc, dând senzația de spațu mai mic. Oricum, super comode sunt si cele existente acum iar televizoarele te ajută să ști scoruri la diferite evenimente sportive. Acest loc este un restaurant unde să vi cu prietenii la o mâncare și băutură bune. Astfel că te poți aștepta ca o parte din restaurant să fie ocupat de o familie numeroasă. Se poate serba un eveniment, o zi de nastere sau o reușită în afaceri, deoarece este un loc foarte primitor.

La sfârșit am plătit 26 de lei și am plecat mulțumit.
Dacă vreți să vedeți orarul și alte detalii despre restaurant, click aici pentru informații Smart Food Baia Mare.
Iar dacă doriți, puteți comanda și alte bunătăți la acest local. Click aici pentru a vizualiza meniul complet al restaurantului
Eu mă simt bine de fiecare dată la acest restaurant, pe care vi-l recomand cu drag.

Distribuie