Azi am fost in Centru Vechi, la Log Out, pe terasa

. Cum a fost una din putinele zile de vara din „toamna” asta, lumea s-a strans pe terasele din Centru Vechi, bucurandu-se de vremea buna si sfarsitul de saptamana.
Am comandat niste papardele cu hribi si prosciutto, si o portie de paste bolognese al forno (la cuptor), ceva suc si apa plata. Copilul meu si-a gasit rapid niste prieteni, intre copiii care se dadeau pe biciclete prin Centru Vechi, asa ca l-am supravegheat de la distanta, sa nu ispraveasca ceva.
El, desi era obosit inca dinainte de a porni, a gasit energia sa se dea cu bicicleta vreo 40 de minute. Dupa ce am revenit la masa, pastele inca nu ajunsesera. Ospatarita s-a scuzat ca un coleg a „furat” pastele noastre si ca trebuie sa asteptam ca bucatarul sa faca altele.
Am mai asteptat vreo 10-15 minute si au sosit. Ospatarita a motivat ca intarzierea s-a datorat aglomeratiei de pe terasa. Intr-adevar era plin, dar si bauturile le-a adus cu ceva intarziere.
Trecand peste acest inconvenient, ne-am pus pe mancat. Pastele au fost foarte bune, mai ales cele bolognese. Papardelele cu hribi mi s-au parut cam sarate, dar poate mananc eu mai nesarat, asa ca gustul sarat e relativ.
Intre timp, norii ne-au grabit sa terminam, deoarece parea sa vina o furtuna serioasa.
Am platit 60 de lei. Speram ca data viitoare sa fie mai organizati cand se umple terasa dintr-o data.

Recomandam LogOut daca vreti o mancare buna si indestulatoare

Daca nu va grabiti si nu va e foarte foame, puteti petrece o seara relaxanta si placuta pe terasa restaurantului. Noi ne-am simtit bine la ei si ii vom mai vizita. Complimente bucatarului pentru pastele bolognese al forno. Din pacate nu am facut poza la paste. Cand mi-am amintit, eram aproape gata cu ele, asa ca am cautat pe net una asemanatoare. Sunt sigur ca Log Out imi poate trimite o poza cu pastele bolognese, ca sa vedeti exact bunatatile.

Numai bine.

Distribuie