Am fost la Dabo Donner și ne-am luat un meniu cu un doner de pui, cartofi prăjiți și limonadă și un hamburger, la pachet

Vineri seară, am mers la Dabo Doner. Îmi era foame și am zis că un doner va fi foarte bun și rapid de luat. Am ajuns la restaurant pe la 21:40. Până ne-am hotărât și am comandat, pe bon scria ora 21:53. Aveam vreo 10 comenzi în față, și casierița ne-a informat că va dura vreo 15-20 de minute. Am ieșit pentru că era destul de cald înăuntru și ne-am plimbat vreo 10 minute. Ne-am întors la „locul de joacă” din restaurant, deoarece copilul nostru nu prea mai avea chef de plimbat, fiind destul de obosit. S-a așezat la o masă pentru copii, unde erau niște cărți de colorat. Creioanele în schimb, erau majoritatea cu vârful bont. Ar putea să ia un set de creioane de ceară, acelea nu au această problemă.

Legat de mâncare, încă mai erau câteva comenzi în față noastră.
Dabo Doner are un sistem informatic, ce funcționează așa: după ce ai comandat, casierița îți scrie un număr pe bon, pe care îl urmărești pe un ecran din restaurant. Statusul comenzii poate fi în așteptare, preparare sau gata de ridicare. Din ceva motiv, de ei știut, apăreau comenzi cu un număr mai mare ca al nostru, care intrau în preparare. Am așteptat până la 22:45 să fie gata comanda noastră. Am mers să o ridic, dar nu mai aveau limonadă. Un angajat a mers în spate să facă. Între timp am observat că nu aveam nici cartofii prăjiți. Se pare că cineva s-a încurcat și i-a pus la alt client. S-a remediat rapid problema, între timp a apărut și limonada, dar nu una, ci trei. Probabil m-au văzut cu copilul rupt de oboseală în brațe și ca un fel de scuze, ne-a dat 3 limonade.

Am ieșit din restaurant la 22:53, fix după o oră după ce am comandat.

Am ajuns acasă, și am desfăcut mâncarea. Arăta bine, dar m-a surprins cât era de mic donerului de pui. Avea 157 de grame. Dacă tot am fost cu cântarul în mână, am pus și hamburgerul să văd cât are: 263 de grame.
Ca gust, au fost foarte bune, sosul dulce de la Dabo Doner este foarte bun și i-a dat un gust minunat hamburgerului.
Limonada a fost extrem de dulce. Avea și mentă în ea și era aromată, dar eu nu am putut să o beau. Asta poate fi o chestie de gust, așa că nu zic că nu a fost bună. Am plătit 27 de lei pentru tot.
Nu dau un verdict încă, deoarece a fost și ziua protestului anti PSD și a fost multă lume la Dabo Doner. Dar cred că ar putea îmbunătăți servirea și conducerea ar putea pune un aer condiționat ceva, pentru angajați, deoarece erau foarte transpirați în căldura aceea extremă de după tejghea. O să mai mergem într-o zi obișnuită, să vedem dacă întâmplarea noastră de vineri a fost una singulară, sau într-adevăr au ceva probleme cu livrarea comenzilor într-un timp rezonabil.

Distribuie