Local

Le Bistrot

Printează

LE BISTROT se apropie cel mai mult de imaginea idilică a micilor localuri despre care citim în cărti sau pe care le vedem în filme.

Un amestec de bun-gust, LE BISTROT este un local cochet în care puteți savura cafeaua de dimineată, mancăruri rafinate, într-o atmosferă numai bună pentru stat la taclale. O descoperire minunată pentru sufletul nostru și un bijou de loc care, cu sigurantă, vă va face să reveniți cu mare plăcere. Adăugati la acest mix, servire atentă și o ambiantă în care vă simțiți ca acasă.

Având un concept stilistic unitar în amenajarea spațiului, muzică și meniuri atent selecționate, LE BISTROT vă scoate din cotidian oferindu-vă aperitive savuroase, preparate rafinate franțuzești sau deserturi decadente care vă vor face să reviniți iar și iar.

Este ideal pentru a petrece câteva momente alături de prieteni sau a citi câteva rânduri din cartea preferată. A, și nu uitați să vă aduceți cănița preferată, care va fi păstrată pentru diminețile în care veți dori să simțiți savoarea cafelei ca la voi acasă.

Plata cu cardul: Da

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
8:00 am - 12:00 am 8:00 am - 12:00 am 8:00 am - 12:00 am 8:00 am - 12:00 am 8:00 am - 12:00 am 11:00 am - 2:00 am 11:00 am - 2:00 am
  • Adresă Strada Școlii nr. 2