Iti promovam restaurantul / sala de nunta, botez din Baia Mare. INCEARCA GRATUIT 3 LUNI

Cand te gandesti la promovare sala de evenimente, care crezi ca e locul cel mai potrivit in care sa apari? Facebook sau o pozitie fruntasa pe Google? Noi am studiat indelung piata si am descoperit ca 90% din tinerii ce isi cauta sala de nunta pe internet, intra intai pe Google. Acestia scriu de obicei „restaurant nunta Baia Mare” sau „sala de nunta Baia Mare”. Site-ul pe care esti acum, este creat special pentru tinerii care isi cauta un restaurant sau o sala unde sa isi faca nunta visurilor.
Ai o sala de evenimente in care viitorii miri isi pot organiza cel mai frumos eveniment al vietii lor? Daca DA, noi iti propunem mai multe variante de promovare:

Pachetul Start iti da posibilitatea sa testezi serviciile noastre timp de 3 luni, in care nu ai nici un cost.

Acest pachet iti ofera toate beneficiile unei listari platite pentru o sala de evenimente sau restaurant din Baia Mare.
Dupa ce expira cele 3 luni gratuite, pretul standard al listarii localului tau, este de 399 ron / an.

Pachetul Promovat iti ofera un avantaj in plus fata de pachetul Start

Restaurantul sau Sala ta de evenimente va fi pe prima pagina a site-ului, intr-o zona foarte vizibila. In imaginea alaturata, e vorba de aparitie in partea de mijloc a site-ului, unde sunt locatiile „Alese si Verificate”.

Pachetul Promovat Plus este cel mai potrivit pentru promovare sala de evenimente

Restaurantul sau Sala ta de evenimente va fi pe prima pagina si va beneficia de aparitie in partea de sus a site-ului. Cele opt localuri care profita de oferta Promovat Plus, sunt vizibile din prima secunda cand vizitatorul deschide siteul. In imaginea alaturata, poti vedea zona unde sunt „Localuri Promovate”.

Cu cat vizibilitatea salii de evenimente este mai mare, cu atat veti avea mai multi tineri interesati, care sa exploreze pagina locatiei dumneavoastra. Mai multe vizite inseamna si mai multe rezervari. De aceea, noi va indemnam sa alegeti pachetul Promovat Plus, sau puteți suna pentru o ofertă personalizata.

Iata pachetele de promovare pe care ti le oferim

Oferta promovare sala de evenimente Baia Mare