Restaurant Mon Caprice din Baia Mare este o locație călduroasă, care a venit în întâmpinarea baimarenilor cu stil, eleganță și cel mai important aspect, calitate.

Designul interior este un concept marca restaurant Mon Caprice, care îmbină piatra cu lemnul putându-te duce cu gândul la rustic. La noi este folosită într-un stil modern și comod.

O pată de culoare caldă se regăsește în anumite elemente ale barului și anume vișiniul. Aceeași nuata se găsește și în culoarea canapelelor care definesc în totalitate bunul gust al detaliilor.

În localul nostru veți găsi un meniu diversificat de mâncăruri și băuturi. Acestea sunt pregătite de personalul nostru, mereu inovator și deschis către noi preparate.

Restaurant Mon Caprice îmbină perfect bucătăria maramureșeană cu cea asiatică și europeană. Servește astfel diferite preparate în care se regăsesc fructe, gusturi dulce-picant, dar și paste din rețete autentic italienești.

Prepatatele gătite la cuptor, ciorbele și meniurile pentru mic dejun, vorbesc în numele nostru despre deliciile pe care le oferim.

Fiind și pizzerie, localul nostru pune la dispoziția clienților o gamă largă de pizza. Dintre variantele oferite, se disting ușor cele cu rețetar unic, al nostru.

Întâmpinăm clienții cu un meniu bogat de prânz, la un preț redus, precum și oferte de nerefuzat la pizza și la alte preparate.

Restaurantul Mon Caprice dispune de 80 locuri în restaurant și 35 locuri pe terasă. Putem organiza diferite evenimente precum botezuri, zile onomastice, revelion, mese festive etc. Meniurile sunt foarte bogate și diversificate. Invitații dumneavoastră vor rămâne plăcut impresionați.

Localul are o sonorizare plăcută, lucru care completează ambianța deja creată prin lumini, flori și preparate gustoase.

Plata cu cardul: Da

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm
  • Adresă Str. Victoriei nr. 16