Formular dedicat cuplurilor care au avut nunta și doresc să împărtășească bucuria lor cu toți cei care urmează să se căsătorească. Povestea voastră îi va ajuta să aibă un eveniment la fel de reușit ca cel pe care l-ați trăit voi.

*Prin completarea acestui formular, ne dați dreptul de a-l procesa și a crea un articol pe site-ul www.restaurante-baiamare.ro – datele personale nu vor fi publicate fără acceptul dumneavoastră. De asemenea, veți primi articolul spre citire / corectare înainte de a fi publicat. Informațiile pe care ni le oferiți, ne ajută la realizarea poveștii voastre de nuntă. Cu cât sunt mai detaliate, cu atât conținutul va fi mai natural și mai exact. Suntem siguri că și voi veți vrea din când în când să revedeți momentele importante ale nunții voastre.

Vă rugăm să încercați să completați formularul de pe calculator (nu de pe mobil) și să dezactivați extensia de tip AdBlock (uneori această extensie blochează trimiterea formularului). Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau întâmpinați dificultăți, vă rugăm să ne contactați pe Facebook sau prin pagina de Contact.

Vă mulțumim!


    Doar prenumele (ex. Maria)Nume complet (ex. Maria Pop)

    Vă rugăm să ne trimiteți câteva poze (la rezoluție de minim 1024px) / filmulețe cu nunta voastră și să ne dați acordul de a le publica pe site-ul și pe conturile noastre de pe rețelele sociale, cu referire la articolul dedicat nunții voastre.
    Puteți folosi pentru poze site-ul WeTransfer.com si la emailul destinatarului să puneți [email protected])