Restaurantul Mon Caprice din Baia Mare este o locație călduroasă, care a venit în întâmpinarea baimarenilor cu stil, eleganță și cel mai important aspect, calitate.

Designul interior este un concept propriu care îmbină piatra cu lemnul putându-te duce cu gândul la rustic, aici fiind folosită într-un stil modern și comod. O pată de culoare caldă se regăsește în anumite elemente ale barului și anume vișiniul, aceeași nuata găsindu-se și în culoarea canapelelor care definesc în totalitate bunul gust al detaliilor.

În localul nostru veți găsi un meniu diversificat de mâncăruri și băuturi pregătite de personalul nostru, mereu inovator și deschis către noi preparate.

Restaurant Mon Caprice îmbină perfect bucătăria maramureșeană cu cea asiatică și europeană, servind astfel diferite preparate în care se regăsesc fructe, gusturi dulce-picant, dar și paste din rețete autentic italienești.

Prepatatele gătite la cuptor, ciorbele și meniurile pentru mic dejun, vorbesc în numele nostru despre deliciile pe care le oferim.

Fiind și pizzerie, localul nostru pune la dispoziția clienților o gamă largă de pizza, printre care se disting ușor cele cu rețetar unic, al nostru.

În vremuri de criză am venit în mijlocul clienților cu un meniu bogat de prânz, la un preț redus, precum și oferte de nerefuzat la pizza și la alte preparate.

Restaurantul Mon Caprice dispune de 80 locuri în restaurant și 35 locuri pe terasă, astfel putem organiza diferite evenimente precum botezuri, zile onomastice, revelion, mese festive etc. meniurile fiind foarte bogate și diversificate.

Localul are o sonorizare plăcută, lucru care completează ambianța deja creată prin lumini, flori și preparate gustoase.

Număr de locuri: 80

Plata cu cardul: Da

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm
  • Adresă Str. Victoriei nr. 16

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *