Restaurant, bar, motel Gran Galla IL PADRINO se afla in Baia Mare pe strada Victoriei 114 in cartierul Sasar.

Cu o arhitectura in stil clasic cu scari interioare, loja, scena, separeuri amintind de vechile teatre, cinematografe din perioada interbelica.

Intrega constructie a fost restaurata si modermizata incepand din temelii astfel incat locatia sa corespunda noilor standard de confort.

Restaurant, bar, motel Gran Galla IL PADRINO este cunoscut pentru zona linistita in care este amplasat, pentru facilitatile moderne si serviciile de calitate pe care le ofera.

Restaurantul este perfect pentru evenimente de amploare, cocktail-uri, petreceri de firma si evenimente de familie, nunti, botezuri, aniversari preparate culinare traditionale romanesti si internationale

Restaurant Galla dispune de:
10 camere confortabile, Restaurant cu o capacitate de 200 de locuri in salonul principal, dedicat organizarii de evenimente.

Barul avand o capacitate de 20 locuri Separeu capacitate 28 de locuri Sala de conferinta capacitatea maxima de 49 de locuri.

Pe timp de vara terasa primitoare.

Parcare proprie pentru clienti

Cladirea ofera posibilitatea organizarii de
spectacoleprezentari de modaconcerte evenimente de acest gen avand facilitate precum loja, cabine de machiaj, scena si luminii.

Sala noastra se deosebeste de concurenta prin faptul ca ofera toate serviciile de care este nevoie pentru o nunta: amenajarea si decorarea salii, sonorizare, foto, filmare, artificii, inchiriere limuzina, staroste, cazare, parcare etc.

Număr de locuri: 250

Plata cu cardul: Da

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 8:00 am - 11:00 pm 10:00 am - 11:00 pm
  • Adresă Strada Victoriei nr. 114

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *